Sjuksköterska till Endoskopimottagningen

Sista ansökningsdag 2023-02-15
Arbetsplats Verksamhetsområde kirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS50/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Endoskopimottagningen är en del av Kirurgmottagningen på Akademiska sjukhuset och tillhör Verksamhetsområde Kirurgi.
Här bedrivs endoskopisk verksamhet med cirka 5500 undersökningar årligen omfattande bland annat gastroskopi, koloskopi, dubbelballongendoskopi, endoskopiskt ultraljud, ERCP samt PEG inläggning.

Ditt uppdrag

I din roll som sjuksköterska på endoskopimottagningen kommer du att ingå i ett team bestående av läkare från medicinsk och kirurgisk specialitet, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda samt assistera vid olika endoskopiska undersökningar, provtagning, provhantering, administrativa uppgifter samt att assistera vid ERCP undersökningar som utförs på operationsavdelningen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse och/eller erfarenhet av kirurgisk vård och som tycker att detta verksamhetsområde låter lockande att få utvecklas inom. Du är flexibel, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, du trivs med att arbeta i team samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och våra patienter.

Som person är du strukturerad och initiativtagande samt bidrar gärna till utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Det är meriterande om du har arbetat ett par år inom yrket och då gärna inom kirurgisk verksamhet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till vardagar.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Charlotta Marquardt, tel. 018-611 45 42
Biträdande avdelningschef Emma Strandqvist, 018-617 15 77
Facklig kontaktperson Kommunal: Christina Holmgren, 018-611 70 90

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 15 februari 2023.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.