Medicinteknisk ingenjör

Sista ansökningsdag 2023-02-18
Arbetsplats Verksamhetsområde medicinsk teknik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS61/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinsk teknik är certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 13485:2016 och verkar inom Region Uppsala. Verksamheten omfattar anskaffning, underhåll och utveckling av medicintekniska produkter samt utbildning av vårdpersonal.  Avdelningen består idag av ca 60 medarbetare.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet av att jobba med medicinteknisk utrustning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av kirurgisk utrustning inom diatermi och/eller endoskopi.

Dina kvalifikationer

Du är högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller erfarenhet/utbildning som kan anses vara likvärdig. 

Din kompetens

Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär vilket kräver förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att kommunicera, bygga goda relationer och skapa förtroende både internt och hos våra kunder. Som person är du noggrann och ansvarstagande, kan utrycka dig väl i både tal och skrift, framför allt i svenska språket. Då teknisk dokumentation oftast är på engelska krävs goda kunskaper även i engelska. Vi ser gärna att du har B-körkort då våra kunder finns i hela Regionen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Bitr. avdelningschef Medicinsk teknik (MT) Daniel Dalence tel 018-611 33 60
Mecdel Yildiz tel. 018-611 33 50
Bitr. avdelningschef Medicinsk (MT) Mattias Holmgren tel 018-611 33 40

Fackliga kontaktpersoner: 
Sveriges ingenjörer, Håkan Sjöstrand tel 018-611 55 45
Vision, Tomas Mäkinen 018-611 22 67

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.