Tekniker

Sista ansökningsdag 2023-02-10
Arbetsplats Hjälpmedelscentralen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH18/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vill du ha ett mångfasetterat tekniskt uppdrag?

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid som tekniker med start enligt överenskommelse. 

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som tekniker kommer du att arbeta i team med övrig teknisk/service/rekond/förrådspersonal. Dina arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med vanligt förekommande förrådsuppgifter, iordningsställande av tekniska hjälpmedel, delta i arbetet med reparation, service och rekonditionering, medverka vid utprovning och upphandling. En stor och viktig del av arbetet är ett gott bemötande i kund- och patientkontakter både externt och internt. 

Din kompetens

Vi söker dig med ett gott tekniskt handlag och som trivs i en varierande miljö där du möter både nytt och gammalt, enkelt och komplicerat. Du ska ha verkstadsteknisk utbildning eller annan teknisk utbildning som vi bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som person ska du
• ha en god social kompetens med en positiv attityd och vara lyhörd för kundens behov
• har en god prioriteringsförmåga och vara kvalitetsmedveten
• ta ansvar för ditt eget arbete samtidigt som du är van vid och trivs med att arbete i team
• kunna organisera, planera och arbeta strukturerat
• vara van datoranvändare med goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• ha giltigt körkort, manuell växel

Vår verksamhet

Hjälpmedelscentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Här får förskrivare hjälp att välja och prova ut hjälpmedel för rörelse (förflyttning och personlig vård), styrsätt och kognition för barn och unga under 21 år, samt hjälpmedel för kommunikation för både barn och vuxna. Det är individens behov, utifrån förskrivarens bedömning, som avgör val av hjälpmedel. Vi upphandlar, lagerför och rekonditionerar hjälpmedel. Vi anpassar och reparerar hjälpmedlen och ger även utbildning, om hur hjälpmedel fungerar och kan användas, till anhöriga och personal inom till exempel vård och skola. 

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Quennerstedt, 018-611 6990, 0708-266808. Du kan även kontakta internkonsult Maria Hübinette 018-611 6239 eller tekniker Lars Andersson 018-611 6833.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, personligt brev och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Skicka gärna in din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 10 februari.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.