Arbetsterapibiträde- Sommar 2023

Sista ansökningsdag 2023-03-05
Arbetsplats Verksamhetsområde rehabilitering
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE08/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Funderar du på att jobba i sommar? Hos oss kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb! Rehabenheten söker dig som är eller studerar till arbetsterapeut. Vi erbjuder dig möjlighet att skaffa erfarenhet inom ditt kommande yrkesområde och knyta framtida kontakter.

Vår verksamhet

På rehabenheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder. Tillsammans ansvarar vi för insatser på lasarettets olika avdelningar inom verksamhetsområde medicin och kirurgi. Verksamheten innefattar såväl slutenvård som specialiserad öppenvård. Arbetsgruppen består idag av ca. 30 kollegor, några som är nya i sin profession och andra med längre erfarenhet i sin yrkesroll och i arbete inom regionen.

På rehabenheten värdesätter vi gott samarbete och vi arbetar i multiprofessionella team kring patienten. Omtanke, trygghet och arbetsglädje genomsyrar vår vardag såväl vid patientmöten som mellan kollegor.

Ditt uppdrag

Du kommer få möjlighet att testa på arbetsuppgifter kopplat till ditt kommande yrke och du kommer få med dig värdefulla erfarenheter för framtiden. Vi erbjuder introduktion och handledning utifrån dina behov och erfarenheter för att skapa goda förutsättningar för dig. Du kommer ha erfarna arbetsterapeutkollegor att jobba tillsammans med.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till arbetsterapeut och genomfört minst termin 5 och gjort VFU inom akut somatisk slutenvård.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid. Tillträde i början av juni. Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta minst 6 veckor under semesterperioden vecka 25-34. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef Mari Gammelgård: 0171-41 81 32, mari.gammelgard@regionuppsala.se
Yrkesföreträdare Mathilda Wahlberg: 0171-41 83 73, mathilda.wahlberg@regionuppsala.se
Facklig företrädare Anna Westlöf: 0171-41 83 73, anna.westlof@regionuppsala.se

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken! Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga CV, betyg eller intyg som visar att du är behörig vid anställningens start.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.