Undersköterska till öron-näs och halsmottagning

Sista ansökningsdag 2023-02-07
Arbetsplats Verksamhetsområde öron-näs och halssjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS78/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På öron-, näs-och halsmottagningen undersöks, utreds och behandlas patienter med sjukdomar som berör öron, näsa och bihålor, munhåla och svalg, luftvägen, matstrupen samt balans och hörsel. Antalet läkarbesök vid mottagningen är 26 000 per år. Därtill kommer 6 000 sjuksköterske-, audionom-, psykolog-, och undersköterskebesök per år med snarkregistrering, hörselutredning, allergitestning, näsfunktionsmätningar och annat. På mottagningen bedrivs akut och planerad specialistvård samt högspecialiserad vård. De akuta besöken utgörs främst av patienter med svåra infektioner inom öron, näs-och halsområdet, övre luftvägs- och sväljningsproblem, patienter med tumörsjukdomar och luftvägssjukdomar.

Vid mottagningen bedrivs även klinisk forskning, främst med prövning av läkemedel mot näs-, och bihålesjukdomar och luftvägssjukdomar samt ansiktsförlamning. Undervisning och utbildning av blivande läkare utgör en viktig del av verksamheten och pågår under större delen av året. Telefonrådgivning av sjuksköterskor utgör en stor del av verksamheten med cirka 70 samtal per dag. Mottagningen är öppen dygnet runt och bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor och kanslister från mottagningen mellan 7-16 måndag till fredag. Under övrig del av dygnet och helger sköts mottagningsverksamheten av Öron,-näs-och halsavdelning 85F1 och bemannas av personal från avdelningen.

Ditt uppdrag

Till öron-, näs och halsmottagningen söker vi en undersköterska. Du kommer att arbeta som undersköterska med mottagningsarbete.

Din kompetens

Du är utbildad undersköterska. Du har patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Erfarenhet av Öron-näs,- och halssjukdomar kommer att vara meriterande.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering och tillsättning kommer att ske löpande.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Helen Orest, 018-611 52 70
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen passerat, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.