Utvecklingsavdelning 100B2 söker sjuksköterskor till sommaren 2023

Sista ansökningsdag 2023-02-09
Arbetsplats Verksamhetsområde specialmedicin, hud och reumatologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS92/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Nu närmar sig sommaren och när våra ordinarie sjuksköterskor har sin välbehövliga semester behöver vi ersätta med vikarier.

Vår verksamhet

Mag-tarm och njuravdelning 100B2 tillhör verksamhetsområdet specialmedicin, hud och reumatologi och vi bedriver en högspecialiserad vård som är inriktad på utredning och behandling av patienter med mag-tarm, - lever, - och njursjukdomar. Många av våra patienter kommer från andra regioner och vi är väldigt stolta över att ha tilldelades tillstånd att bedriva nationell högspecialiserad vård inom vissa av våra diagnoser. Detta innebär att vi uppfyller krav på kompetens, tillgänglighet och arbete i multidisciplinära team som rör den allra mest avancerade vården inom dessa diagnoser.

Avdelningen är en av sjukhusets utvecklingsavdelningar vilket innebär att vi har ett särskilt uppdrag att utveckla vården genom att testa nya idéer, arbetssätt och digitala verktyg. Målet är att förbättra arbetsmiljön och arbeta patientsäkert.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på 100B2, jobbar du tillsammans med en undersköterska i ett vårdlag och ansvarar för 5-7 patienter. Utöver vårdlagansvariga sjuksköterskor så har vi en resurssjuksköterska samt på vardagar även en inskrivningssjuksköterska. Våra patienter kommer både akut och planerat så arbetsbelastningen kan variera snabbt. Hos oss har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll då våra patienter kräver en del högspecialiserade arbetsuppgifter och även genomgår kirurgiska ingrepp så du får jobba med pre- och post operativ vård.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, alt. nyexaminerad sjuksköterska som ansökt om legitimation. Du har en god prioriteringsförmåga, är flexibel och kan variera arbetstempo. Du ser möjligheter och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är positiv och bidrar till en god arbetsmiljö.

Introduktion
Oavsett om du är nyutexaminerad eller har erfarenhet som sjuksköterska är det viktigt att du får en bra individuellt anpassad introduktion. Som ny sjuksköterska på avdelningen arbetar du alltid med erfarna kollegor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett sommarvikariat som sjuksköterska 75%-100%, med möjlighet till förlängning i höst. Tillträde 1 juni. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg, för nattjänstgöring krävs att du arbetat minst ett år som sjuksköterska. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lena Blom 018-611 27 05
Biträdande avdelningschef Åsa Lidman 018-611 39 07
Facklig företrädare för Vårdförbundet via växel 0771-420420

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.