Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag 2023-03-08
Arbetsplats Storvreta
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH25/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till vårdcentralen och sekreterargruppen på Storvreta vårdcentral!

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Hos oss har du alla de varierande arbetsuppgifter som ingår i rollen som medicinsk sekreterare på en vårdcentral. Det innebär att halva tiden är planerad för journalskrivning och övrig tid för gemensamma funktioner för vårdcentralen så som receptionsarbete, it-stöd, Heroma och 1177. Finns även stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten och dess arbetssätt. 

Att arbeta inom Primärvården som medicinsk sekreterare innebär även att du ingår i en samordning, där ett samarbete mellan vårdcentralerna finns gällande diktatutskrifter.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av primärvård ses som meriterande.

För att trivas i jobbet krävs att du tycker om att möta människor och ge god service. Du har ett gott bemötande och bidrar även till ett gott samarbete på vårdcentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår verksamhet

Här på Storvreta vårdcentral arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Vi har idag ca 8200 listade patienter och är ett härligt team på ca 32 medarbetare. Verksamheten är under en pågående utveckling och vi arbetar kontinuerligt med förnyat verksamhetstänk där fokus på medborgarnas behov i linje med en god arbetsmiljö är ett fortsatt mål. Vårdcentralen är belägen mitt i Storvreta centrum med goda pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik, bil samt finns även möjlighet att pendla hit med cykel. Idag är det begränsade lokalutrymmen, men tillsammans får vi tänka nytt och inom en närliggande framtid kommer lokalerna att utökas. 

Vill du veta mer?

Blir du nyfiken? Då är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Rebecka Larsköld på mail rebecka.larskold@regionuppsala.se eller på telefon 018-6174825. 

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet.

Välkommen med din ansökan senast den 8 mars. Intervjuer av sökande till tjänsten kan ske under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa