Sjuksköterska med diabeteskompetens

Sista ansökningsdag 2023-02-17
Arbetsplats Örsundsbro vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH38/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till Örsundsbro vårdcentral!

En av våra medarbetare går på föräldraledighet, och därför förstärker vi nu vårt team med en diabetessköterska som vi ser fram emot att få välkomna i vårt kompetenta team. Vi erbjuder ett vikariat på 75% med start under april/maj, eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

På Örsundsbro vårdcentral har vi kommit långt i arbetet med primärvårdens fastställda process för diabetes. Hos oss arbetar diabetessköterska, läkare, dietist och fysioterapeut tillsammans. Vi söker dig som är flexibel, gillar teamarbete, tycker om att ta helhetsansvar och har en stor vilja att ständigt utveckla verksamheten med patienten i fokus. Du är legitimerad sjuksköterska och utbildad inom diabetesvård. Det är en merit om du har några års erfarenhet av mottagningsarbete inom primärvård. Din arbetstid kommer främst att bestå av egen mottagning för diabetespatienter men även av telefonrådgivning och ordinarie mottagningsarbete.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och utbildad inom diabetesvård. Det är en merit om du har några års erfarenhet av mottagningsarbete inom primärvård. Vi lägger stor vikt vid förmåga till flexibilitet och samarbete samt intresse att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vår verksamhet

Örsundsbro vårdcentral finns i fräscha lokaler på landsbygden mellan Uppsala och Enköping. Vi är 20 medarbetare som tillsammans jobbar kring patientens bästa, vi värnar om en god stimulerande arbetsmiljö med personliga lösningar. Vårdcentralen är en central viktig plats för befolkningen, vilket gör vårt jobb extra värdefullt.

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.

Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Lunderbye på tel 076-7218854 eller mail elisabeth.lunderbye@regionuppsala.se om du vill veta mer om verksamheten och arbetet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 17: februari.  Bifoga kopia på din yrkeslegitimation och cv tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.