Avdelningen för specialiserad hemsjukvård söker fler sjuksköterskor

Sista ansökningsdag 2023-02-14
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS114/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Avdelningen för specialiserad hemsjukvård utökar sin verksamhet och söker fler sjuksköterskor!

Vår verksamhet

Den specialiserade palliativa vården på Akademiska sjukhuset bedrivs på palliativt centrum som består av hospice, avdelningen för specialiserad hemsjukvård (ASH), palliativa konsultteamet (PKT) och palliativ mottagning. Avdelningen för specialiserad hemsjukvård, ASH, har nu fått utökat upptagningsområde och har fått uppdraget att bedriva specialiserad palliativ hemsjukvård i Norduppland och därför behöver bli fler sjuksköterskor både i Uppsala och Tierp där vår nod är. ASH-teamet vårdar patienter med olika diagnoser och i olika åldrar, även ibland barn som är i behov av specialiserad palliativ i sitt eget hem eller på särskilt boende.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska på ASH arbetar du, i ett multidisciplinärt team tillsammans med andra professioner, med vården av svårt sjuka patienter i hemmet. Du ansvarar till största del för specifik omvårdnad och specialiserade insatser, såsom avancerad symtomlindring med t.ex. infusioner, injektioner, läkemedelspumpar, spinal smärtlindring, olika dränage och närståendestöd.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet men även du med kort erfarenhet med intresse av palliativ vård är välkommen att söka. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom palliativ vård eller erfarenhet av palliativ vård, men inget krav.

B-körkort är ett krav.

Din kompetens

Som person är du strukturerad och kommunikativ, stresstålig och tycker om att arbeta i team. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är självständig, flexibel och arbetar kvalitetsmedvetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på mellan 75–100 %. Dag/kväll/helg. Möjlighet att rotera mot natt finns. Individuell inskolning och mentorskap efter önskemål. Grupphandledning varje månad.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tf Avdelningschef Maria Bonnevier, 018-611 94 91
Tf bitr Avdelningschef Mia Grillfors Mård, 018-617 32 49
Facklig representant, Vårdförbundet, Karin Kjellen 018-611 70 08

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker fortlöpande och tillsättning av tjänster kan bli aktuellt innan annonstiden gått ut.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.