Sjukhusfysiker- student till strålbehandlingen sommaren 2023

Sista ansökningsdag 2023-03-15
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS119/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Strålbehandlingen i Uppsala är en del av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar och vi behandlar patienter med cancersjukdom. Vi har fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare. Vi söker nu sommarvikarier till vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter hos oss blir att tillsammans med ordinarie strålbehandlingspersonal ge patienterna en optimal strålbehandling och ett omhändertagande av hög kvalitet. Arbetet hos oss kräver ett nära multiprofessionellt samarbete med läkare, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, sjukhusfysiker och ingenjörer. Placeringen kommer att vara på en linjäraccelerator.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en pågående utbildning på sjukhusfysikerprogrammet och är i slutet av din utbildning eller nyligen examinerad. Du har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet inom strålbehandling och erfarenhet från annat vårdarbete.

Vi erbjuder

Sommarvikariat. Måndag-fredag dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder möjlighet till hospitering. Förlängning som timanställd efter sommaren kan också diskuteras. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lavinia Okoth, 072 245 25 07, lavinia.akoth.okoth @akademiska.se
Biträdande avdelningschef Nassrin Yosefi 0722074852, nassrin.yosefi.salekdeh@akademiska.se
Facklig representant nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.