Röntgensjuksköterska till CT, vikariat

Sista ansökningsdag 2023-02-15
Arbetsplats Akademiska sjukhuset Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum, neuroavdelningen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS128/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamheten växer och nu söker vi röntgensjuksköterskor som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har idag den senaste tekniken i nya utrustningar, delar av verksamheten har nyligen flyttat in i helt nya lokaler i en ny vårdbyggnad.

Ditt uppdrag

Som röntgensjuksköterska på neuroavdelningen, verksamhetsområdet bild- och funktionsmedicinskt centrum, erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanligt arbete på lab, praktiskt förbereda patienter och utföra undersökningar samt hantering, lagring och bearbetning av bilddata. Patientadministration och kontakter med mottagningar, avdelningar och remittenter mm.
Som röntgensjuksköterska blir du en del av ett tvärprofessionellt team inom enheten och kommer samarbeta med läkare, sjukhusfysiker, undersköterskor med flera.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid. Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga löner.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska med fördjupade kunskaper inom CT. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift. 

Din kompetens

Förutom utbildning och erfarenhet värderar vi självklart din personlighet högt. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet. Har du detta kanske neuroavdelningen vara rätt för dig.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett vikariat på 100% under ett år. Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse. I dagsläget är arbetstiden måndag till fredag, dagtid. I tjänsten ingår beredskap.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Malin Hansen, 018-611 97 86
Facklig kontaktperson Vårdförbundet: Röntgensjuksköterska Kaisa Lyon 018-6119157

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.