Undersköterska, sommarvikariat

Sista ansökningsdag 2023-02-19
Arbetsplats Tierps vårdcentral, jourmottagningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH40/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på jourmottagningen i Tierp!

Vi söker dig som vill arbeta dag/kväll/natt och helger på jourmottagningen. Vi erbjuder ett vikariat på heltid under sommaren 2023.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag som undersköterska på jourmottagningen är att tillsammans med tjänstgörande sjuksköterska ta emot och skriva in patienter som kommer till mottagningen samt sedvanliga arbetsuppgifter på en jourmottagning som t ex assistera vid suturering samt undersökningar. Även gipsning och skötsel av kateter samt provtagning som EKG, bladderscan, blodprover och liknande uppgifter ingår.

Din kompetens

Du är undersköterska med några års erfarenhet från primärvård eller akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i fråga om flexibilitet och förmåga till samarbete då våra patientärenden är mycket varierande och vi är en liten arbetsgrupp.

Vår verksamhet

Tierps vårdcentral ligger mellan Uppsala och Gävle med goda pendlingsmöjligheter. Vi har strax under 20 000 listade patienter, vilket gör oss till en av landets största vårdcentraler. Vi är ca 130 medarbetare som arbetar i team med alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag.

Vi har en jourmottagning med primärvårdsuppdrag och här är vi en liten grupp av sjuksköterskor och undersköterskor som jobbar tillsammans på rullande schema. Våra läkare kommer i huvudsak från vårdcentralen men under helgerna har vi även externa konsulter. Våra patienter är både unga och äldre och bor i Tierp och omkringliggande glesbygd.

Vill du veta mer?

Vill du veta lite mer om mottagningen och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Anna Norling på tel. 0293-203 55. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 19 februari.

Glöm inte att bifoga de dokument som stöder din utbildning och yrkeserfarenhet.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.