Distriktssköterska/ barnsjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-03-17
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH08/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Distriktssköterska/ barnsjuksköterska till BVC på Gränbystadens vårdcentral  

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt barnsjuksköterska till vår BVC-mottagning. Vi erbjuder tillsvidareanställning, vikariat på 100 % eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Beroende på din arbetslivserfarenhet får du introduktion i verksamheten av en utsedd mentor. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Vår verksamhet

Gränbystadens vårdcentral har en väl fungerande BVC där barnet och familjen alltid står i fokus. Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor kommer du att arbeta i BVC-teamet och även ha ett nära samarbete med bland annat läkare, psykosociala teamet, barnmorskemottagningen och dietist. 

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala. I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår vårdcentral med goda kommunikationer, parkeringsmöjligheter, handel och service. Vi är 43 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Rasbo vårdcentral är vår filial. 

Ditt uppdrag

På BVC arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd till föräldrar för att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter barn och föräldrar både individuellt, utifrån varje familjs behov, men även i gruppverksamhet. I din roll som BHV-sköterska har du möjlighet att arbeta varierat med allt från mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, telefonrådgivning och vaccinationer, allt i enlighet med barnhälsovårdens riktlinjer.

Din kompetens

Vi söker dig som är distriktssköterska, legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt barn och ungdom. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård och BVC. Som person är du positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Varmt välkommen att kontakta gruppchef Suzanna Prising, 072-5362744, suzanna.prising@regionuppsala.se eller verksamhetschef Eva Widén, 072-1413249, eva.widen@regionuppsala.se

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 17 mars. Intervjuer sker löpande. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa