Omvårdnadsassistenter till onkologisk-endokrinolog avdelning 100A

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS209/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Omvårdnadsassistenter sjuksköterska T5/T6 till onkologisk endokrin avdelning 100 A- sommaren 2023.

Vår verksamhet

Endokrina onkologen är en avdelning inom verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar och finns i det nya 100-huset. Avdelningen har i dag 16 vårdplatser på vardagar och 10 vårdplatser på helger. Avdelningen har ett tätt samarbete med övriga avdelningar/mottagningar inom vårt verksamhetsområde. Några av de vanligaste diagnoserna hos oss är neuroendokrina tumörer (NET), Thyrodeacancer samt lymfom. Vi strävar efter ständig utveckling och att vara en del av den högspecialiserade cancervården vilket gör att vi är en sjukskötersketät avdelning.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterskeassistent hos oss arbetar du i team med legitimerade sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Du stöttar i arbetsuppgifter inom såväl basal- som specifik omvårdnad. Du kommer att arbeta under handledning av erfaren sjuksköterska. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat:

  • Hantering av olika former av mediciner
  • Provtagningar
  • Sätta infarter som perifera venkatetrar samt hantering av centrala infarter
  • Dokumentation
  • Inskrivning och utskrivning av patienter

Väljer du att arbeta som omvårdnadsassistent hos oss, förbereds du som sjuksköterska för att du ska känna dig tryggare när du tar din examen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har avklarat termin 5.

Din kompetens

Vi letar efter en dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du samarbetar med andra på ett respektfullt sätt och är tillmötesgående i ditt bemötande.

Meriterande

  • God kunskap om datasystemet Cosmic
  • Tidigare erfarenhet inom slutenvård

 

Vi erbjuder

Sommarvikariat från vecka 22 till och med vecka 35. Du får ett individuellt schema med dag- och kvällspass och eventuellt rotation mot natt om så önskas. Möjlighet till anställning när du tar din examen. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Nina Catharina Lundberg 018-617 08 67
Biträdande avdelningschef Louise Blom 018- 617 34 89
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervju och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.