Övertandläkare i ortodonti

Sista ansökningsdag 2023-04-10
Arbetsplats Folktandvården Ortodontikliniken i Uppsala
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV14/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du specialistutbildad inom ortodonti och vill jobba som övertandläkare på en modern klinik som satsar på digitalisering, ST utbildning och forskning?

Vi söker nu dig som har specialistutbildning inom ortodonti och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss! Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Målet är att vara en attraktiv och hälsofrämjande arbetsplats och erbjuda säker och god vård i rimlig tid.

Vår verksamhet

Bara några minuter från resecentrum i Uppsala ligger vår trevliga ortodontiklinik. På samma våningsplan som ortodontikliniken ligger Pedodontikliniken och ett laboratorium och en våning under finns Vretgränds allmäntandvårdsklinik och akutklinik.

På kliniken arbetar 20 erfarna medarbetare med bred kompetens som ser fram emot att få dig som ny kollega! Två av våra duktiga ST tandläkare har nyligen fått specialistexamen och vi har påbörjat två nya ST utbildningar i samarbete med region Örebro. Teamet behöver förstärkas med ytterligare en övertandläkare pga. pensionering under 2023.

Ditt uppdrag

Som övertandläkare i ortodonti får du möjlighet att fokusera på kliniska intresseområden, ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt eller delta i utbildningsuppdrag. I tjänsten ingår att vara klinisk handledare, undervisa samt delta i konsultationsverksamhet.

Folktandvården i Uppsala län bedriver omfattande ST-utbildningar med gemensam studierektor. Vi har för närvarande 3 ST-tandläkare inom ortodonti varav 2 nationella ST tjänster. Kliniken för ortodonti är en offensiv del i ett samlat kompetenscentrum för den högt specialiserade tandvården i Uppsala. Förutom interna samarbeten inom specialisttandvården sker samarbeten även med olika inrättningar inom övrig tand- och sjukvård. Vi har god patienttillströmning och mycket nöjda patienter.

Din kompetens

Du som söker är en engagerad, noggrann och driven person som har patienten i fokus. Vi tror på din förmåga att bidra både till ortodontiverksamhetens utveckling samt specialisttandvårdens utveckling i stort. Kvalifikationer: Legitimerad tandläkare med specialistkompetens i ortodonti.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat:
Tjänstepension
Ett starkt försäkringsskydd
Extra semesterdagar till dig över 40 år
Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
Verksamhetschef Roxana Sarmadi, 018-611 64 28
Arbetsledare Anna-Maria Carlberg, 018-617 22 41
HR-konsult Emma Hall , 018-617 38 30
För TT Isabel Brundin, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan redan idag via länken nedan. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 10 april.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län