85H NIMA söker erfarna sjuksköterskor!

Sista ansökningsdag 2023-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde neuro
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS269/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

85H NIMA söker erfarna sjuksköterskor med intresse av neuro- och intermediärvård!
Vi söker dig som brinner för nya utmaningar och som vill vara med och utveckla vår avdelning.

Vår verksamhet och  ditt uppdrag

På NIMA, neurokirurgins intermediärvårdsavdelning, vårdas neurokirurgiska och neurologiska patienter som är i behov av intermediär eller postoperativ vård. Vårt akuta intag består mestadels av intermediärvårdspatienter som är för sjuka för en vanlig vårdavdelning men inte behöver fullskalig intensivvård. Våra postoperativa patienter är vanligtvis del av en planerad verksamhet och kommer till oss under en kortare period postoperativt.

Tillsammans med skickliga undersköterskor och läkare bildar vi ett vinnande och utvecklande team. Vi har ett gott samarbete med NIVA, som ligger på samma våningsplan, och vårdavdelningarna för att kunna göra vården så effektiv och säker som möjligt för våra patienter. Vår spetskompetens är avancerad övervakning av kroppens vitala parametrar för att skapa en så bra miljö som möjligt för hjärnan för att minska risken för komplikationer.

Vi erbjuder dig en introduktion som är anpassad efter just din bakgrund och erfarenhet som sjuksköterska. Vår utbildningssjuksköterska ansvarar för introdagar som du går under inskolningen eller i nära anslutning till att du börjat ha patienter själv. Hon finns tillgänglig för regelbunden utbildning och utveckling i din arbetsdag.

Vi på NIMA står nu inför en expansionsfas där vi vill utveckla avdelningen och avancera vården. Kom och bli en del av vårt underbara gäng på NIMA 85H!

Dina kvalifikationer

Är du sjuksköterska med två års erfarenhet eller mer som vill ha ett utmanande och stimulerande arbete? Vill du vara med och utveckla avdelningen och vara drivande i vår expandering? Tycker du om att ha många kollegor omkring dig och jobba i team? Är du en ansvarstagande, motiverad och nyfiken medarbetare som bidrar till en bra arbetsmiljö? Då kan du vara rätt för oss! Variationen i arbetet gör att du som söker skall vara flexibel och kunna ställa om till akuta situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig till en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Rotationstjänstgöring tillämpas på avdelningen. På NIMA arbetar vi efter poängmodellen, vilket är en modell för schemaläggning som ger mer möjlighet till återhämning och flexibilitet. Pendling och andra personliga behov kan diskuteras vid schemaläggning. 

Är du längre fram intresserad av specialistutbildning inom intensivvård eller akutsjukvård finns möjlighet till det hos oss.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jennie Bondegård, 018-611 36 93, jennie.bondegard@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Camilla Larsson, 018-611 49 74, camilla.larsson@akademiska.se
Biträdande avdelningschef Michaela Klitzke, 018-617 21 29, michaela.klitzke@akademiska.se
Facklig kontaktperson nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.