Sjuksköterska till akutmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Akutmottagningen
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE06/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår akutmottagning har med sina cirka 22 000 besök/år en central roll i verksamheten på lasarettet. Akutmottagningen är tillgänglig dygnet runt för akutbesök och är lasarettets centrum för katastrofberedskap. Vi tar emot patienter i alla åldrar med olika diagnoser, varav många av dem är barn. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och effektiv verksamhet där kamratandan är en central del i vår verksamhet.

Ditt uppdrag

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med trevliga kollegor. Vi tillhandahåller kompetensutveckling i form av bland annat utbildning i ATSS (Akut Trauma Sjukvård för Sjuksköterskor), AMLS (Advanced Medical Life Support) och avancerad HLR för både barn och vuxna.

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med minst två års erfarenhet i yrket. Vana från akutsjukvård är meriterande. 

Din kompetens

Vi söker dig som uppskattar utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. God samarbetsförmåga värdesätts högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad efter önskemål. Tillträde efter överenskommelse. På akutmottagningen läggs schema efter arbetstidsmodell med arbetstidsförkortning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Avdelningschef, Elin Peterson 0171– 45 11 91
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Bifoga gärna din sjuksköterskelegitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.