Klinisk fysiologi söker biomedicinsk analytikerstudenter

Sista ansökningsdag 2023-05-15
Arbetsplats Klinisk fysiologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS276/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vi på klinisk fysiologi utför klinisk fysiologiska undersökningar med största tyngdpunkt på ultraljudsundersökningar men även utbildning och forskning är en del av vår verksamhet. Här arbetare ca 50 medarbetare varav ca 30 biomedicinska analytiker. Vi ingår i samma verksamhetsområde som hjärt-och lungmedicin och har därmed ett nära samarbete med dessa verksamheter. Vi har även ett mycket nära samarbete med kärlkirurgen och andra specialiteter. 

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med basala klinisk fysiologiska undersökningar t ex vilo-EKG, långtids-EKG och ev. provtagning. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på tidigare meriter/kunskaper.

Dina kvalifikationer

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö och söker dig som är nyfiken och har lätt för att lära. Du är biomedicinsk analytikerstuderande under termin 4-6. Vi önskar att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Arbetet kräver samarbetsförmåga, stor noggrannhet samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Här får du arbeta med medicin, människor och teknik. Vi ser gärna att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Sommarvikariat enligt överenskommelse. Det är viktigt att du som söker kan arbeta under juli och i början/mitten av augusti då vi är som mest beroende av din insats. Arbetstiden är förlagd på dagtid, kl 7:45-16:30.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningstiden passerat.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Terese Ahrne 018–611 29 05
Facklig kontaktperson Biomedicinsk analytiker Ann-Sofie Sunna 018-611 24 56

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.