Resurstandläkare ortodonti

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Folktandvården Ortodontikliniken i Uppsala
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV26/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet och ditt uppdrag

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas. Vi behöver därför stärka upp vårt team som arbetar med ortodonti inom Specialisttandvården i Uppsala och söker dig som är allmäntandläkare. Tjänsten innebär att du ges möjlighet att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom området ortodonti. Tjänsten är meriterande för dig som önskar söka en ST-utbildning i framtiden.

Vår klinik för ortodonti ligger i centrala Uppsala, bara några minuter från Resecentrum. Kliniken bedriver högt specialiserad vård i samarbete med övrig tand- och sjukvård. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. Vid enheten arbetar 5 tandläkare med specialistkompetens i ortodonti och 2 ST-tandläkare under utbildning samt ett flertal erfarna ortodontiassistenter.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har arbetat några år inom allmäntandvården och har ett dokumenterat intresse för ortodonti. Som person är du engagerad, noggrann, positiv och har patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar anställa två nya resurstandläkare och tjänsternas omfattningen är heltid. Tjänsterna är allmän visstidsanställning under ett år. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi läser ansökningar löpande och genomför intervjuer under ansökningstiden, så vänta inte med att söka.

Vill du veta med?

Upplysningar:
Verksamhetschef Roxana Sarmadi 018–6116428
Arbetsledare Anna-Maria Carlberg, 018-611 64 94
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vi erbjuder

Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat:
Tjänstepension
Ett starkt försäkringsskydd
Extra semesterdagar till dig över 40 år
Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Upplysningar:
Verksamhetschef Roxana Sarmadi 018–6116428
Arbetsledare Anna-Maria Carlberg, 018-611 64 94
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen att söka via länken nedan senast den 31 mars.  

Välkommen till en trevlig och utvecklande arbetsplats!

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län