Barnmorska till familjeplaneringsmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS1127/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Tycker du liksom oss att gynekologi och obstetrik är spännande områden, vill lära dig mer, och utvecklas med oss?

Att få följa och stötta kvinnor genom alla skeenden av livet, i både glädje och sorg, med och motgång, är otroligt givande och något som vi brinner för inom vårt verksamhetsområde. Är du intresserad av kvinnosjukvård och vill jobba i team med kollegor i en stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik. Då kanske du är rätt person för oss.

Vi söker nu barnmorska till gynekologiska specialistmottagningarna som är intresserad av att lära sig arbetet på familjeplaneringsmottagningen. Utöver familjeplaneringsmottagningen består gynekologiska specialistmottagningarna av bäckenbottenmottagning, endometrioscentrum, mottagningsoperation och akutmottagning. 

Ditt uppdrag

Arbete som barnmorska vid familjeplaneringsmottagningen. Du arbetar med att ta emot och ge rådgivning kring oönskade graviditeter och vägleda kvinnor som önskar abort. Du som barnmorska utför ultraljud för att fastställa graviditeten och planerar därefter aborten. I detta besök ingår också preventivmedelsrådgivning som alla kvinnor erbjuds vid abort. Vi har även telefonrådgivning och utför vissa aborter som dagvård.

Dina kvalifikationer

Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Vi värdesätter din flexibilitet och ditt intresse för kvalitetsarbete. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna och naturligtvis är du nyfiken på hur vi tillsammans bygger kvinnosjukvården starkare framöver!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100%. Rotation dag/kväll/helg. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas.

Vi har en arbetsplats där vi alla sätter stort värde på samarbete, gemenskap och trivsel. Tillsammans skapar vi en god arbetsmiljö där du som medarbetare är en viktig del i att driva och utveckla verksamheten framåt för att erbjuda den bästa vården för våra patienter.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Kontakta avdelningschef Linda Schönberg 018-611 34 43
Facklig kontaktperson Vårdförbundet når du via växeln 018/611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Ansökningar hanteras löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.