Sjuksköterska natt

Sista ansökningsdag 2023-03-24
Arbetsplats Närvårdsavdelningen
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH95/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska natt till Närvårdsavdelningen

Vi är ett glatt gäng om ca 60 medarbetare som trivs tillsammans och som nu ser fram emot att du blir en i teamet! Vi söker dig som vill arbeta natt som sjuksköterska. 

Är du legitimerad sjuksköterska?

Tycker du om samarbete med och runt dina patienter?
Vill du känna att du hinner med dina patienter och kan göra det lilla extra?
Då är vi platsen för dig.

På NÄVA kan vi erbjuda en trevlig arbetsmiljö där vi trivs och har roligt på jobbet. Vi jobbar nära och stöttar varandra.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 50-100%. 

Vi söker dig som främst vill arbeta natt. För den som vill jobba rotation har vi ett förmånligt erbjudande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Som person är du självständig, strukturerad och initiativtagande och bidrar gärna till utveckling av verksamheten. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter är du flexibel, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och bidrar aktivt till arbetet i teamet. Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och tycker om att ta helhetsansvar samt har en vilja att ständigt utveckla verksamheten. Du är  positiv, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov, både i det stora och det lilla.

Vår verksamhet

Närvårdsavdelningen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala, och ligger vid natursköna Ulleråkersområdet i Uppsala. Vi vänder oss i första hand till äldre patienter som behöver inneliggande sjukvård men inte sjukhusets resurser för utredning. Patienterna kommer antingen via remiss från primärvården, via direktinläggning av Mobilt Närvårds Team eller från akutmottagningen på Akademiska sjukhuset. Medelvårdtiden är cirka en vecka. Vi har 15 vårdplatser men kommer under 2023 utöka antalet vårdplatser.

Vill du veta mer?

Om du har frågor så är du välkommen att kontakta oss:

Verksamhetschef Monica Rogberg tel.nr. 018-611 62 66
monica.rogberg@regionuppsala.se

Gruppchef Jenny Sjögren tel.nr. 018-617 60 16 
jenny.helena.sjogren@regionuppsala.se 

Fackliga representanter nås via växeln 018-611 00 00.

Vi erbjuder

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 24 mars.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Forskning, utveckling och utbildning är viktigt för oss. Vi arbetar för att skapa en effektiv vård nära invånarna bland annat genom mobila team, digitala satsningar och e-hälsa.