Sommarvikariat- undersköterska/omvårdnadsassistent till barnonkologen

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS306/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0-18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centran och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen.

Ditt uppdrag

Sedvanliga uppgifter för undersköterska på vårdavdelning. Som undersköterska på barnonkologen arbetar man tillsammans med vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Vi lägger stort fokus på barnperspektivet. Vi ger introduktion för att du ska känna dig trygg i rollen

Dina kvalifikationer

Utbildad undersköterska eller ssk studerande termin 4 alt läkarstudent termin 6. 

Vi erbjuder

Sommarvikariat och ser gärna att du fortsätter arbeta som timvikarie hos oss.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Karin Johansson, 018-611 93 19
Biträdande avdelningschef Isabell Thunell Petersson, 018-611 93 75
Biträdande avdelningschef Helena Rang 018- 611 66 99
Facklig kontaktperson Kommunal Gustav Westerholm, 072- 515 54 90

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett sjukt barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans!