Tandläkare

Sista ansökningsdag 2023-04-02
Arbetsplats Folktandvården Skutskär
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV28/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Det är en medelstor klinik där det finns en bred kompetens med ett brett uppdrag. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har engagerande medarbetare med god samarbetsförmåga. På kliniken bedrivs all typ av allmäntandvård vilket innebär att arbetet är omväxlande. Vi tar emot patienter i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens där vi bland annat kan erbjuda OPG, scanner, intraoral kamera och endomikroskop. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och att alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Vi är stolta över sammanhållningen på kliniken och vill nu välkomna ytterligare en kollega till vårt team. Idag arbetar 5 stycken tandläkare, 3 stycken tandhygienister och 7 stycken tandsköterskor på kliniken. Du kommer till ett härligt gäng som trivs ihop och brinner för mötet med patienterna.

Kliniken ligger i centrala Skutskär med goda tåg-/bussförbindelser till både Uppsala och Gävle. Det tar endast cirka 11 minuter med tåg från Gävle. Det finns även en stor kostnadsfri parkering utanför kliniken.

Skutskär ligger i Älvkarleby kommun med mycket vacker natur kring hav och älv och inbjuder till ett rikt friluftsliv.

Ditt uppdrag & kvalifikationer

Du som söker har svensk tandläkarlegitimation och är engagerad i ditt arbete och arbetar med hög kvalitet i bemötande och vård samt har god förmåga att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tar de initiativ och beslut som krävs i din roll. Det är viktigt att du är positiv, nyfiken, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet med en hög servicenivå med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Oavsett tidigare yrkeserfarenhet kommer du som ny tandläkare på vår klinik finna goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheter att bredda din kompetens som allmäntandläkare tillsammans med erfarna kollegor på kliniken, fördjupa dig inom ett specifikt område genom auskultation och externa/interna kurser, eller kunna nischutbilda dig om detta är aktuellt.

Du har goda kunskaper i det svenska språket både vad gäller tal och skrift.

Vi uppmuntrar både dig som är erfaren och dig som är nyutbildad att söka. För den med kortare erfarenhet i yrket erbjuds mentorskap för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

  • Tjänstepension
  • Ett starkt försäkringsskydd
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning


Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vid Folktandvården Skutskär erbjuds vidare

  • Ortstillägg om 6 000 kr
  • Utvecklingsmöjligheter inom odontologi och ledarskap
  • Introduktionsår för dig som är nyexaminerad tandläkare

 

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Theresia Normark 0186110932 
Arbetsledare Johanna Hedlund, 073-8670361
För TT Isabel Brundin, 070 508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2 april.
Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län