Röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker för arbete med PET/DT

Sista ansökningsdag 2023-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde bild- och funktionsmedicinskt centrum
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS310/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Den nuklearmedicinska verksamheten inklusive PET växer och nu söker vi dig röntgensjuksköterska alternativt biomedicinsk analytiker som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Som medarbetare på molekylärbilddiagnostiska avdelningen har du ett mycket omväxlande och självständigt arbete i ett trevligt gäng med samarbete över yrkesgränserna. Placeringen är i huvudsak på PET-centrum. Verksamheten består av PET/DT- diagnostik med 15O- , 11C- , 68Ga- och 18F- märkta spårämnen, akademisk forskning i projektform och forskningsprojekt tillsammans med läkemedelsindustrin vid utveckling av nya läkemedel. Avdelningen har fyra moderna, digitala PET/CT-kameror, vilket ger oss unika utvecklingsmöjligheter.

Ditt uppdrag

Med placering på verksamhetsområdet bild- och funktionsmedicinskt centrum, nuklearmedicin/PET-centrum, erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att praktiskt förbereda patienter och utföra PET/DT-undersökningar samt hantering, lagring och bearbetning av insamlad data. Patientadministration och kontakter med mottagningar, avdelningar och remittenter ingår i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna är mycket varierande dag för dag och du kommer arbeta med såväl kliniska patientundersökningar samt med forskningsundersökningar. Som biomedicinsk analytiker/röntgensjuksköterska blir du en del av ett tvärprofessionellt team inom enheten och kommer samarbeta med läkare, sjukhusfysiker, kemister och medicinska sekreterare med flera.

Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Med andra ord – vi erbjuder dig en händelserik framtid!

Dina kvalifikationer

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska med intresse för nuklearmedicin. Förutom utbildning och erfarenhet värderar vi självklart din personlighet högt. Dina arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med människor ställer höga krav på att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har god samarbetsförmåga. Dessutom behöver du vara noggrann och se positivt på arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med nuklearmedicin och/eller DT. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100%, eventuellt kan provtjänstgöring komma att tillämpas. Tillträde 1 september 2023 eller enligt överenskommelse. I dagsläget är arbetstiden måndag till fredag, dagtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Anna Eriksson, 018-611 26 84
Facklig kontaktperson Vårdförbundet, biomedicinsk analytiker Josefin Wenngren 018-611 41 41

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.