Arbeta med postoperativ vård hos öron-plastik-käk och ortopedpatienter!

Sista ansökningsdag 2023-04-30
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS27/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta med postoperativ vård hos öron-plastik-käk och ortopedpatienter? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

 

Vår verksamhet

Postoperativa avdelningen går en spännande framtid till mötes! Inom kort ska vi flytta till nya lokaler i 70-huset och längre fram i vår kommer vi utöka våra vårdplatser för att också kunna välkomna postoperativ vård för ortopediska patienter. Det här innebär att vi nu behöver fler kollegor till vår arbetsgrupp. Vill du vara med från start och bli en del av vår trevliga personalgrupp? Varmt välkommen att söka till oss!

Här på postoperativa avdelningen 70H kommer du bli en del av en verksamhet som bedriver högspecialiserad postoperativ omvårdnad av patienter som genomgått operationer inom oral, plastik och öron – och inom kort också ortopediska patienter. Hos oss opereras både barn och vuxna med varierande diagnoser och vårdbehov. Det är allt ifrån kortare ingrepp där patienterna inte kräver så mycket postoperativt omhändertagande, till stor avancerad kirurgi med avancerat postoperativ omhändertagande.

Ditt uppdrag

Gillar du varierande kirurgi och akut verksamhet, samtidigt som du värderar en trevlig arbetsplats med bekväm arbetstid! Hos oss kan du få båda delarna. Som sjuksköterska på vår avdelning får du ett omväxlande arbete, där du får vårda patienter som behöver olika typer av postoperativ vård. Eftersom vi inte bara bedriver en planerad verksamhet, utan också hanterar akuta ärenden, får du också möjligheten att utmanas i din roll och bredda din kompetens. Vår avdelning håller öppet måndag - torsdag 8.00-18.00, fredag 8.00-16.00, stängt helger och röda dagar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av intermediärvård och av arbete med postoperativ vård, ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din kompetens

Du har mod att agera efter din egen övertygelse. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning med tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Arbetstid måndag-fredag, dagtid. Som ny hos oss erbjuds du en individuellt anpassad inskolning och goda möjlighet till utveckling.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Skulle du vilja komma och hospitera på vår avdelning eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta någon av nedanstående chefer.
Helena Spinord avdelningschef 018- 611 96 58.
Sara Ek, biträdande avdelningschef 018- 617 47 62.
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Verkar det här intressant? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningsperioden. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.