Underläkare till sektionen för beroende och neuropsykiatri i Enköping

Sista ansökningsdag 2023-03-30
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS337/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde psykiatri vid Akademiska sjukhuset är organiserad i fem subspecialiserade sektioner där sektionen beroende- och neuropsykiatri ingår. I sektionen finns två vårdavdelningar 4A med inriktning beroende/smärta och samsjuklighet och 4B med inriktning abstinens/akuta beroendetillstånd. Inom öppenvården har vi Beroendemedicinska mottagningen, Neuropsykiatriska mottagningen och den psykiatriska mottagningen för Håbo/ Enköping.

Mottagningen i Enköping ligger på Linbanegatan ca 5 min från resecentrum med goda pendlarkommunikationer.

Ditt uppdrag

Som underläkare hos oss kommer du att under handledning arbeta med psykiatrisk diagnostik och behandling av de tillstånd som patienterna vårdas för på mottagningen i Enköping. Tillsammans med specialistläkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och socionomer ansvarar du för våra patienter. Hos oss får du en möjlighet att utvecklas genom stimulerande möten med patienter och kollegor samt genom handledning. Tillsammans skapar vi en utvecklande och utmanande arbetsplats.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är leg läkare alternativt läkare med examen med ett brett och genuint intresse av psykiatri. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrin. 

Din kompetens

I ditt arbete sätter du alltid patienten i fokus. Du har god förmåga att kommunicera. Du som person bör vara ödmjuk, ansvarstagande, nyfiken och noggrann. Stämmer detta in på dig kan vid Akademiska sjukhuset vara rätt utmaning för dig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tidsbegränsade vikariat från 2023-04-01 till och med 2023-12-31. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Inför anställning tas utdrag från misstanke- och belastningsregistren.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Sektionschef Åsa Magnusson 018-617 03 56
Medicinskt ledningsansvarig läkare Dan Edvinsson 0706987894
Facklig kontaktperson nås via Upplands Allmänna Läkarförening, 018-611 34 95

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.