Undersköterska/omvårdnadsassistent till intermediärvårdsavdelningen (IMA)

Sista ansökningsdag 2023-03-24
Arbetsplats Anestesi operation och intermediärvård
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE26/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Intermediärvårdsavdelningen (IMA) tillhör verksamhetsområdet anestesi- operation- och intermediärvård (ANOPIMA). Avdelningen består av 5 vårdplatser och är lasarettets högsta vårdnivå. Detta innebär att avdelningen har kapacitet att vårda både patienter med cirkulationssvikt och dem som har behov av avancerad luftvägsbehandling.

På avdelningen vårdas patienter med ett brett spann av diagnoser, främst inom medicinska specialiteter. Viss poliklinisk verksamhet förekommer, bland annat utförs planerade elkonverteringar på regelbunden basis.

Tempot är varierande och stundtals kan avdelningen ha stor omsättning av patienter. Avdelningsspecifika behandlingar är bland annat NIV, Optiflow samt även patienter som av medicinska skäl behöver intensivvårdas i respirator under en begränsad period. Alla vårdplatser är utrustade med övervakningsmonitorer. Vi som arbetar här är en blandning av väldigt erfarna sjuksköterskor och undersköterskor, samt några yngre och nyare kollegor. Vi är en liten personalgrupp på cirka 27 medarbetare, vilket gör vår avdelning till en personlig och trevlig arbetsplats.

Ditt uppdrag

Som undersköterska arbetar man inom alla delar av enheten och i team med övriga medarbetare runt patienten. I övrigt sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor på en intermediärvårdsavdelning. Inskolning anpassas efter dina tidigare erfarenheter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några år i yrket, med erfarenhet av att arbeta inom slutenvård. Du ska trivas med ett varierande tempo och att arbeta med många olika diagnoser. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid eller annan tjänstgöringsgrad, efter överenskommelse. Vi har individschema och en arbetstidsmodell som innebär arbetstidsförkortning och förstärkt ob. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Hos oss har du möjlighet att känna att du verkligen hinner med patienterna och har förutsättningar att göra ett bra jobb. Det finns även möjlighet att hospitera på avdelningen!

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss:
Tf avdelningschef Annica Lagö, 0171-45 10 24 
Facklig företrädare för Kommunal, Linda Thorell och Christina Strömberg, 0171-41 85 06

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga gärna utbildningsbevis i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 580 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Enköpings kommun, Håbo Kommun och i Södra Heby, tillsammans ca 72 000 invånare. Lasarettet har också ett länsuppdrag inom vissa områden med patienter från hela Uppsala län.