Undersköterska

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH113/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Undersköterska till Enköpings husläkarcentrum!

Här jobbar ett kompetent och trevligt team som söker en undersköterska som vill utvecklas tillsammans med oss. Arbetet i team innebär att vi hjälps åt och ständigt utvecklar vår kompetens tillsammans. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start under våren 2023, eller enligt överenskommelse.  

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter vid mottagning på vårdcentral och jour vilket innefattar exempelvis assisterande vid läkarbesök, provtagning samt kassaarbete. Arbetet är förlagt huvudsakligen till vårdcentralen samt viss kvällstjänstgöring och var tredje helg på jouren under öppethållandet kl 9-18 samt vardagkvällar kl 17-21.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av primärvård alternativt arbete på en mottagning ses som starkt meriterande, liksom erfarenhet från provtagning. Arbetet innebär stor variation och det är därför viktigt att du som person är flexibel i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring.

Vår verksamhet

Enköpings husläkarcentrum ligger centralt belägen i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör också en filial i Fjärdhundra. Vårdcentralen har tillsammans med filialen drygt 12 500 listade patienter och ungefär 50 medarbetare. I anslutning finns även en jourmottagningen med öppethållande under kvällar och helger.
På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna via telefon och vid akuta samt planerade besök.

För mer information

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta Gruppchef Alexandra Källman på mail alexandra.kallman@regionuppsala.se eller tel. 076-4963645

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 26:e Mars. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.