Legitimerad läkare inför eventuell ST-tjänst i internmedicin

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde medicin
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE132/2022
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde medicin består av öppenvård samt akut och planerad slutenvård med fokus på följande processer: hjärtsvikt, hjärtinfarkt, stroke, diabetes och infektioner. Därutöver bedrivs öppenvård inom mag-/tarm- och leversjukdomar. Till verksamheten ingår även en hudmottagning som drivs i samarbete med Akademiska sjukhuset. Verksamheten är organiserad i två medicinavdelningar, medicinmottagning, rehabiliteringsenhet, lasarettsansluten hemsjukvård,

Ditt uppdrag

Normalt förekommande arbetsuppgifter för underläkare på akutmottagning och på medicinavdelning. Arbetet är självständigt men med handledning av äldre kollegor samt bakjour. Jourtjänstgöring ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet i yrket. Jourvana är meriterande. Att ha erfarenhet från den svenska sjukvården, till exempel tidigare vikariat eller AT-tjänst i Sverige, samt personlig lämplighet är av stor vikt.

Din kompetens

Som person är du engagerad, lösningsfokuserad, ansvarstagande och lätt för att skapa kontakt med både patienter och kollegor.

Vi erbjuder

Visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning, heltid. Och för rätt person möjlighet till övergång i ST-tjänst internmedicin. Även möjlighet att vidare bli dubbelspecialist i ett antal områden. Tillträde enligt överenskommelse.

Som legitimerad underläkare hos oss får du en erfaren handledare, en veckas extern utbildning som planeras tillsammans med din handledare, möjlighet att delta vid ST-utbildning varje vecka under höst- och vårtermin. Vi satsar mycket på regelbundna gemensamma utbildningar.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta 
Verksamhetschef Isa Jalali Tel: 0171-41 82 22
Facklig företrädare för UAL Mikael Wiklund, nås via växeln Tel: 0171 41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan! Bifoga din legitimation och ditt examensbevis i din ansökan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Lasarettet i Enköping är ett länsdelssjukhus med cirka 540 anställda. Vi är belägna i en region som expanderar och har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vårt patientunderlag är boende i Håbo och Enköpings kommun, tillsammans cirka 58 000 invånare. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr.