Legitimerad läkare/Distriktsläkare

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH114/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du läkare och söker nya utmaningar? Välkommen till Enköpings husläkarcentrum!

Vi söker en läkarkollega som är specialist i allmänmedicin, alternativt legitimerad läkare. Hos oss kommer du att ha ett omväxlande arbete i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Tillsammans jobbar vi för invånarnas hälsa!

Vi erbjuder dig som är allmänspecialist en tillsvidareanställning, alternativt en längre tidsbegränsad anställning under året 2023 till dig som är legitimerad läkare - goda möjligheter till förlängning finns. Kanske vill du även utvecklas tillsammans med oss? Då kan en ST placering eventuellt bli aktuell.

Vi ser gärna att du startar under våren 2023, eller enligt överenskommelse vid rekrytering. Hos oss kommer du till en trevlig arbetsplats med högt i tak och en trygg anställning med goda förmåner, läs om förmånerna här. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med goda möjligheter till att även ha andra stimulerande uppgifter som tex handledning av AT/ST-läkare. Det finns även möjlighet till uppdrag på BVC, äldreboende, MVC och ungdomsmottagning. 

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin och svensk legitimation. Du ser utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar. Du är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift och kan lätt skapa kontakt med både patienter och kollegor.

Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt. Din samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten kommer du att få nytta av hos oss.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra. Vårdcentralen har tillsammans med filialen cirka 12 500 listade patienter och på vårdcentralen är vi cirka 50 medarbetare som arbetar i nära samarbete. Dina läkarkollegor består av 6 specialistläkare och 1 ST-läkare.

Vill du veta mer?

För mer information om arbetet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Vika Sollfors, vika.sollfors@regionuppsala.se eller telefon 0171-418310. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan.  Bifoga kopia på din specialist legitimation, meritförteckning och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet.  Senaste ansökningsdag är den 26:e mars.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.