Psykolog till affektiv mottagning 2

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde psykiatri
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS368/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Affektiv mottagning 2 ligger under verksamhetsområde psykiatri och bedriver verksamhet för personer över 25 år. Mottagningen har ett särskilt uppdrag vad gäller specialistpsykiatrisk utredning, diagnostik och behandling för patienter med svår affektiv och/eller svår ångestsjukdom eller personlighetssyndrom. Mottagningen utreder och behandlar också till viss del neuropsykiatriska tillstånd, hos de patienter som redan har sin kontakt på den affektiva mottagningen.

Vi är en välfungerande mottagning och hos oss arbetar specialistläkare, specialistsjuksköterskor, specialistpsykolog, psykologer, kuratorer, skötare, receptionist och medicinska sekreterare. Vi arbetar i team och vår målsättning är att ha tydliga och konkreta behandlingsriktlinjer samt goda flöden för de olika patientgrupperna. Vi finns i moderna lokaler där heldygnsvård, öppenvård och akutvård för psykiatri är samlade under ett och samma tak.

Ditt uppdrag

I din roll kommer du utöver ett grundläggande kliniskt arbete utföra uppgifter som till exempel kan inkludera:

  • Planera och utföra psykologisk behandling, utredning, bedömning och rådgivning även i komplexa ärenden.
  • Bidra med psykologiskt perspektiv och kunskap i samverkan med andra professioner och organisationen i sin helhet.
  • Verka för utvärdering och utveckling av verksamhet och kliniska processer.
  • Bidra till systematisk kvalitetssäkring och ta ansvar för implementeringen av bästa tillgängliga metoder för bedömning, utredning och behandling.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av specialistpsykiatri är ett plus. Grundläggande psykoterapiutbildning KBT är meriterande. För att lyckas i denna roll behöver du ha god arbetskapacitet samt vara serviceinriktad och strukturerad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett långtidsvikariat på heltid, under psykologs föräldraledighet. Inför anställning kommer kontroll att göras i misstanke- och belastningsregister.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Tony Bengtsson, 070–661 52 91
Biträdande avdelningschef/Psykolog Erik Ekström, 018-611 76 52
Specialistpsykolog Lina Tormod, 018-611 25 79
Facklig kontaktperson vårdförbundet nås via växeln, 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.