Vårdnära servicepersonal, vaktmästare

Sista ansökningsdag 2023-04-16
Arbetsplats Serviceavdelningen
Förvaltning Fastighet och service
Referensnummer LSU11/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Transport och Logistik är en avdelning inom Fastighet och service, Region Uppsala. 
Avdelningen ansvarar för olika typer av transport- och servicetjänster inom regionen dygnet runt och består av ca 90 medarbetare. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierade servicetjänster inom Transport och Logistik på Akademiska sjukhuset. Några av dina arbetsuppgifter är att ha hand om patienttransporter, förråd, textilier, avfall m.m. 
Arbetstiden är förlagd måndag till söndag med varierande arbetstider. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är servicemedveten och gillar kundkontakter. Du är socialt utåtriktad samt har en känsla för att ge god service. Arbetet innebär många sociala kontakter vilket ställer krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi söker dig som har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet samt är noggrann och strukturerad. Du trivs i en rörlig och stundtals stressfylld miljö samt gillar att ha många bollar i luften. I denna tjänst är det dessutom viktigt att du är positiv och problemlösande i ditt sätt att utföra arbetsuppgifter. Datorn och dess system är ett arbetsverktyg du använder dagligen. 

Krav: 
- B-körkort 
- Genomförd gymnasieutbildning 
- Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. 
- God fysik är ett krav då arbetet kräver tunga lyft och att gå långa sträckor. 

Meriterande: 
- Truckkort 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna ansvariga gruppchefer vid eventuella frågor: 
Christian Stjernberg, christian.stjernberg@regionuppsala.se 
Per Eklund, per.eklund@regionuppsala.se  
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018- 611 00 00.

Vi erbjuder

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du jobba med oss?

Urval sker kontinuerligt så tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.? 
Sista ansökningsdag är?16 april 2023. Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Fastighet och service

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 500 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?