Sommarvikariat som undersköterska

Sista ansökningsdag 2023-03-22
Arbetsplats Verksamhetsområde anestesi-, operation- och intensivvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS76/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Gillar du varierande kirurgi, akut verksamhet och en trevlig arbetsplats har vi arbetsplatsen för dig!

Här på anestesi- och operationsavdelningen ing 95-96 opererar vi patienter inom specialiteterna gynekologi, obstetrik, urologi och endokrin kirurgi. Vi har även en accessmottagning som bemannas av läkare, sjuksköterska och undersköterska. Arbetet hos oss är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession. Operationsavdelningen består av sex operationssalar varav en disponeras av accessmottagningen. Hos oss utförs akuta och elektiva operationer under dygnets alla timmar och vi har en egen uppvakningsavdelning.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som undersköterska i vår verksamhet i sommar.

Ditt uppdrag

Sedvanliga undersköterskeuppgifter på en anestesi- och operationsavdelning samt accessmottagning.

Dina kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alternativt 3 avslutade terminer på sjuksköterskeprogrammet eller fem avslutade terminer på läkarprogrammet. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder semestervikariat på heltid perioden juni-september, till en början dagtid mån-fre, men även enstaka kvälls-och helgpass kan förekomma. Vi ser helst att du arbetar hela perioden.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Charlotta Sjö, avdelningschef 018-611 48 82
Karin Pona, biträdande avdelningschef 018-611 57 22
Julia Cohen, biträdande avdelningschef 018-611 57 33
Facklig kontaktperson nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.