Undersköterska till strålbehandlingen, vikariat

Sista ansökningsdag 2023-04-15
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS383/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Strålbehandlingen i Uppsala är en del av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar och vi behandlar patienter med cancersjukdom. Vi har fräscha lokaler med ny utrustning bestående av fyra linjäracceleratorer, datortomograf, MR-kamera och MR-linac samt två HDR efterladdare vid brachyenheten. Vi har en tidsbokningsenhet samt en reception.

Ditt uppdrag

Hos oss på strålbehandlingen är undersköterska arbetet väldigt omväxlande och stimulerande. Arbetet varierar administrativt arbete med omvårdnadsarbete. Du blir den personen patienten träffar först när de kommer till oss. I arbetet ingår cosmicarbete med kassaregistreringar och tidboken, städ, beställningar, kontroller och övriga uppgifter som såromläggning, bladderscan och posthantering. Det ingår också mycket kommunikation med andra enheter, inom och utanför regionen via telefon.  Olika ansvarsområden kan också ingå i arbetet. I ditt uppdrag ingår att kunna hantera beställningar och därför krävs god kunskap i Agresso.

Dina kvalifikationer

Krav:  
Du är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet av yrket. Du har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i svenska språket motsvarande lägst nivå C1. Meriterande om du behärska det engelska språket. 
Du är lyhörd för patientens behov och flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Du ska ha arbetat med kassahantering, tidboken och DRG kodar i Cosmic  Du ska ha viss kunskap i datorprogrammen Mosaiq och RIS. 
Du ska kunna genomföra sedvanliga omvårdnadsåtgärder som såromläggning, bladderscan och ta urinsticka. Du ska vara bekant med regler kring sjukresor och kunna beställa sådana.

Meriterande är erfarenhet inom strålbehandling eller onkologiskvård.

Vi erbjuder

Strålbehandling är en dynamisk arbetsplats där det händer mycket utvecklingsarbete och forskning hela tiden. Det finns möjlighet att utveckla sig genom att lära sig olika arbetsuppgifter under olika moment. Vi har en tydlig arbetsbeskrivning samt en utarbetad kompetensstege. Vikariatet är på ett år.

Arbetstid 
Måndag-fredag dagtid. Tillträde så snart som möjligt tom 2023-12-31 med ev. förlängning. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här

Vill du veta mer?

Avdelningschef Lavinia Akoth Okoth  072245 25 07, lavinia.akoth.okoth@akademiska.se 
Biträdande avdelningschef  Nassrin Yosefi 0722074852, nassrin.yosefi.salekdeh@akademiska.se 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.