Sjuksköterska

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Habiliteringens husläkarmottagning
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH116/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska med intresse för området funktionsnedsättningar

Nu finns det möjlighet att söka en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska på Habiliteringens husläkarmottagning. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Ditt uppdrag

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med primärvård till individer med svåra funktionsnedsättningar. Mottagningen hanterar akuta, planerade men även förebyggande åtgärder. Flexibilitet och intresse att lära sig nytt är viktigt då det är stor variation på diagnoser. Du kommer att ha ett nära samarbete med läkare på mottagningen och delta vid patientbesök. Hembesök och rond på gruppbostäder kan förekomma. Det kommer att finnas goda möjligheter att utveckla sin kompetens gällande diagnoser och symptom då du kommer att ha långa kontakter. Telefonrådgivning är en viktig arbetsuppgift samt kommunikation genom Cosmic Link. Du kommer även att ha egen mottagning för bedömning och behandling av lättare åkommor. Du kommer att ha stora möjligheter att själv vara med och påverka det dagliga arbetet.

Din kompetens

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Det är viktigt att du har ett intresse av habiliteringens målgrupper och vi vill gärna att du tidigare har arbetat med personer med funktionsnedsättningar. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga men även att du har förmåga till självständigt arbete. Det krävs att du har körkort.

Ditt förhållningssätt präglas av öppenhet, framåtanda och att du har ett gott bemötande. Som person är du tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är lyhörd och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor. 

Vår verksamhet

Habiliteringens husläkarmottagning är en anslagsfinansierad verksamhet inom förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. Mottagningen finns på Kungsgärdets center. Vi tar hand om drygt 400 listade patienter med komplicerade funktionsnedsättningar som av varierande skäl har svårt att få sina vårdbehov tillgodosedda på en vanlig vårdcentral. Vi har ett nära samarbete med patienternas nätverk och kommunal sjukvård. 

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Isabelle Ankarfjärd Jäger på tel. 072-203 34 68, e-post isabelle.ankarfjard.jager@regionuppsala.se.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, tel 018-611 00 00.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära ett utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV, kopia på din legitimation och andra relevanta bilagor som styrker din kompetens och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 31 mars.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.