Steriltekniker/undersköterska till steriltekniska enheten

Sista ansökningsdag 2023-03-30
Arbetsplats ANOPIMA
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Referensnummer LE31/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Steriltekniska enheten är organiserad under verksamheten ANOPIMA där den steriltekniska enheten ligger vägg i vägg med vår operationsavdelning. På operationsavdelningen genomförs ca 5000 operationer per år fördelat på kirurgi, ortopedi, urologi och gynekologi. På steriltekniska enheten servar vi operationsavdelningen samt lasarettets övriga avdelningar och primärvård med sterilt gods. Vi är totalt nio medarbetare som arbetar här och vår verksamhet kännetecknas av hög kvalité, kompetens och nära samarbete.

Ditt uppdrag

Som steriltekniker kommer du att arbeta med desinfektion, instrumentvård och sterilisering. Vi skickar kontinuerligt instrument på slipning, lagning och handhar låneinstrument. Vi plockar och iordningställer operationsvagnarna innan operation. Steriltekniska enhetens arbete är en viktigdel för att uppnå en god och säker vård i den dagliga operationsverksamheten.

Vi arbetar enligt schema, måndag till fredag. Öppettiderna är 07.00 - 18.30.

Dina kvalifikationer

Du som söker har sterilteknisk utbildning eller har erfarenhet som undersköterska där du tidigare arbetat med steriltekniska arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du är flexibel och noggrann samt har god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta i en liten personalgrupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet innebär heltidstjänstgöring. Start är omgående där tillträde sker enligt överenskommelse. Introduktionsprogram anpassas individuellt efter din erfarenhet. Goda möjligheter till kompetensutveckling och friskvård.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Gruppchef Sandra Lindqvist sandra.lindqvist@regionuppsala.se eller tlfn: +46171418148
Facklig företrädare för Kommunal nås via växeln 0171-41 80 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. 

OBS, viktig information om din anställning:
Från och med 1 juli 2023 kommer undersköterska att bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få arbeta som undersköterska. Du kan läsa mer om de nya lagkraven här: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)  Med anledning av de nationella lagkraven kan du komma att få titeln omvårdnadsassistent i ditt anställningskontrakt, om kontraktet löper över 1 juli 2023.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Lasarettet i Enköping

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.