Underläkare till urologavdelning 50C (sommarvikariat)

Sista ansökningsdag 2023-03-31
Arbetsplats Verksamhetsområde urologi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS358/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Fundera du på att jobba i sommar? Välkommen till oss på urologavdelning 50C! Hos oss kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb, som kan vara en bra start på karriären och ge dig en chans att visa vad du går för!

Vår verksamhet

Hos oss på urologavdelning 50C utreds, behandlas och opereras patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vanliga diagnoser är njursten, blåsrubbningar, blås- njur- och prostatacancer. Vi är en kirurgisk enhet med specialinriktning mot urologi med både planerad och akut verksamhet.

Det är viktigt för oss att alla medarbetare mår bra och upplever att de har ett meningsfullt arbete. Det uppnår vi på bästa sätt genom att medarbetare är med och påverkar det dagliga arbetet, hur det är utformat och dess utveckling.

Ditt uppdrag

Som underläkare hos oss arbetar du i ett team med legitimerade sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Du har ansvar för ditt egna vårdlag. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller bland annat hantering av olika former av medicin, provtagningar, sätta infarter, dokumentera vård (inskrivning, utskrivning m.m.) genomföra riskbedömningar, sedvanlig postoperativ vård m.m

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är läkarstudent och har avklarat termin 9. Meriterande om du har erfarenhet från arbeta inom slutenvård samt god kunskap i datasystemet Cosmic.

Din kompetens

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du samarbetar på ett lyhört och respektfullt sätt och är tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du ser ett semestervikariat hos oss som starten på din vårdkarriär och att du gillar utveckling och utmaningar. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder sommarvikariat från och med vecka 22 till och med vecka 35. Du får ett individuellt schema med dag- och kvällspass och eventuellt rotation.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Jozsef Marton 018-617 46 11
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.