IT-samordnare, vikariat

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats IT-Centrum, Användarstöd 1
Förvaltning Resurscentrum Region Uppsala
Referensnummer LRC08/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. Inom IT-centrum blir du kollega med drygt 170 engagerade medarbetare vars kompetens spänner över ett systems hela livscykel. Du kommer att ingå i en grupp av duktiga arbetskamrater inom avdelningen IT Support. 

Ditt uppdrag

I rollen som IT-samordnare fungerar du som ett stöd till sjukhusets medarbetare och de arbetsuppgifter som främst ingår är
• Allmän IT-support, installationer, felsökning och åtgärdande av problem.
• Handhavandestöd av datorer, kringutrustning och mobiltelefoner.
• Administration av användare i landstingets olika system.
• Support av digitala möten.

Dina kvalifikationer

Du har god kommunikativ förmåga och är en god pedagog. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du är även strukturerad och problemlösande till din karaktär. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Kunskap om landstingets mest förekommande IT-system såsom Office 365, CM (IT Client Manager) och AD (Active Directory) är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vikariat, heltid, till och med 1 februari 2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Annika Svensson, 018-611 03 87
Facklig kontaktperson nås via Region Uppsalas växel, 018-610 00 00.

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 9 april 2023. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Resurscentrum Region Uppsala

Resurscentrum är en del av Region Uppsala. Vi är ca 350 medarbetare och verksamma inom områdena ekonomi- och personaladministration, IT, systemförvaltning, patientadministration och regionarkiv. Resurscentrum ska tillhandahålla och utveckla effektiva stödprocesser med god kvalitet och hög kundnytta. Vi ska vara en naturlig samarbetspartner för kärnverksamheten och underlätta för dem i deras dagliga arbete.