Arbetsterapeut handrehabilitering

Sista ansökningsdag 2023-04-02
Arbetsplats Primärvårdens arbetsterapi
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH134/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Är du utbildad arbetsterapeut? Då är du varmt välkommen att söka till Primärvårdens arbetsterapi, mottagning som är specialiserad på handrehabilitering!

Då en av våra arbetsterapeuter ska sluta söker vi nu en ny kollega till arbetsterapin. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Ditt uppdrag/din kompetens

Som arbetsterapeut i verksamheten träffar du patienter med besvär från hand och underarm. Som arbetsterapeut undersöker du patienter och utformar rehabiliterings upplägg samt provar ut och tillverkar ortoser.  Vi jobbar även med ergonomisk rådgivning för att underlätta vardagssysslor hemma men även på arbetet. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut gärna med tidigare erfarenhet från vårt kunskapsområde och som vill vara med och utveckla verksamheten.

Vår verksamhet

Arbetsterapin är belägen på Samariterhemmets vårdcentrum och har patienter från hela regionen. På vår mottagning erbjuder arbetsterapeuterna rehabilitering för besvär från hand och underarm orsakad av skada, sjukdom eller överbelastning. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att Pierre Nyvelius pierre.nyvelius@regionuppsala.se
Fackliga företrädare nås via växel 018 611 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.