Operationskoordinator

Sista ansökningsdag 2023-04-02
Arbetsplats Plastikkirurgmottagningen
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS392/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

På Plastikkirurgmottagningen inom verksamhetsområde plastikkirurgi och käkkirurgi utförs rekonstruktiv plastikkirurgi vilket innebär att återskapa patientens funktionalitet och utseende efter tumörsjukdom, svåra kroppskador eller missbildningar. Vi utför inga skönhetsrelaterade ingrepp.

Vi söker dig med stort engagemang och vilja att vara med och planera, organisera, samordna och utveckla vår verksamhet. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 20 personer som arbetar utifrån olika ämnesområden.

Ditt uppdrag

Som operationskoordinator för plastik- och käkkirurgi ansvarar du för att planera och samordna patientutredning och operationer för elektiva och akuta patientflöden. Du arbetar tillsammans med våra övriga tre koordinatorer. Arbetet kräver ett nära samarbete med ansvariga läkare, vårdavdelningar, mottagning, operation och övrig personal.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av koordinatorsuppdrag. Arbetet kräver att du är stresstålig, strukturerad, har en känsla för logistik samt en god samarbetsförmåga. För denna tjänst värderar vi din personliga lämplighet högt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med bekväm arbetstid. Vi ser helst att du arbetar heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta:
Avdelningschef Heléne Nordvall 018–611 26 64
Bitr. avdelningschef Elin Kallin, 018-611 94 61
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se.

Då vi rekryterar och intervjuar fortlöpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.