Administratör/bemanningsassistent till neurogeriatriska avdelningen

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS399/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Oavsett yrkesroll inom geriatriken har alla en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområde (VO) geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet, till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser och fantastiska kollegor. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.  

Just nu befinner vi oss i en utveckling och expanderingsfas. Vi kommer under hösten flytta till 85-huset och där öppna upp ytterligare vårdplatser. Hos oss på geriatriska neurologavdelningen vårdas främst strokepatienter men även patienter med andra neurologiska sjukdomar.
Nu behöver vi en ny administratör i kombinerad roll som bemanningsassistent och avdelningssekreterare.

Ditt uppdrag

Arbetet som bemanningsassistent/avdelningssekreterare är ett ansvarfullt och självständigt arbete, som i vissa stunder kan innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Arbetet kräver lösningsorientering, lyhördhet och stort engagemang. Du har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och utför dem med noggrannhet.

Som bemanningsassistent arbetar man bland annat med korttidsplanering av personal, frisk- och sjukanmälningar, schemaplanering samt daglig rapportering i personalsystemet. Du kommer i första hand att arbeta mot yrkeskategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Som avdelningssekreterare arbetar man med att handha avdelningstelefon, boka transporter, hantera fakturor och hantera flera administrativa arbetsuppgifter i vårt journalsystem Coscmic.

Dina kvalifikationer

Du som söker har även gymnasiekompetens och ett krav är erfarenhet inom administration, bemanning och schemaläggning. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterat att du har god kännedom om våra system Heroma och Cosmic samt lätt för att lära dig nya uppgifter och datasystem.

Din kompetens

För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad, flexibel och har en god kommunikationsförmåga. Du tror på att ett gott samarbete är nyckeln till ett bra arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en fast anställning med tillträde snarast möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 %, kontorstider.
Alla nyanställda får individuell anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter. Nyanställda kommer erbjudas täta uppföljningar i ett intervall av 2 veckor, 4 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.

Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av friskhusets tjänster. Där har du som anställd tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage och kostnadsfri fysioterapi. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Erika Östlin, 018-617 53 85, erika.ostlin@akademiska.se
Facklig kontaktperson Kommunal eller Vision nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.