Operationskoordinator till planeringsenheten ortopedi och handkirurgi

Sista ansökningsdag 2023-04-03
Arbetsplats Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS404/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi vid Akademiska sjukhuset bedriver framför allt högspecialiserad vård och är indelad i sex sektioner; trauma, rygg, protes, skuldra/knä, fot och hand. Inom verksamhetsområdet har vi två slutenvårdsavdelningar, två mottagningsenheter samt en operationsplaneringsenhet.

Du kommer att arbeta på ortopedens operationsplaneringsenhet i team med ortopedens övriga operationskoordinatorer och ni är tillsammans ansvariga för operationsplaneringen inom verksamhetsområdet. Vi utför mestadels planering för semi-akuta och elektiva operationer.

Ditt uppdrag

Som operationskoordinator ansvarar du för planeringen av elektiva och akuta patienter på dagkirurgiska- och slutenvårdsoperationer. Arbetet kräver ett nära samarbete med ansvariga chefer, läkare, operationschef, vårdavdelningar, vårdplatskoordinator, mottagning och operation. Du ansvarar för att hålla kontakten med patienterna som ska opereras och ge dem nödvändig information. En operationskoordinator är verksamhetsområdets ansikte utåt. En förutsättning för att klara detta arbete är att du har kunskaper/erfarenhet av Cosmic och Orbit. Du kommer ha en hel del telefonkontakter med patienter och kollegor på sjukhuset.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med flerårig erfarenhet av högspecialiserad kirurgisk vård. Erfarenhet av operationsplanering och/eller ortopedi är meriterade.

Din kompetens

Du bör vara lyhörd, serviceinriktad och ha lätt att arbeta tillsammans med andra medarbetare och ser inte ett hinder i att kunna omprioritera och lösa problem som uppstår. Att vara trygg i att arbeta självständigt är också nödvändigt. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet varvid vi söker en medarbetare som är motiverad och ansvarstagande och har lätt att anpassa sig efter nya förutsättningar. Som person är du lugn, strukturerad och har även en förmåga att fatta snabba beslut.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag. Tjänsten avser tjänstgöringsgrad på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef George Foo 018–611 50 51 
Kontakt med facklig representant fås genom växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Då vi rekryterar och intervjuar löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast..

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.