Ultraljudsbarnmorska till fostermedicin

Sista ansökningsdag 2023-04-04
Arbetsplats Verksamhetsområde kvinnosjukvård
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS405/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli Sveriges ledande universitetssjukhus. Vi är en högt specialiserad verksamhet som långsiktigt fokuserar på forskning och utveckling. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med?

Vi hoppas att du är den kollega vi söker för att fortsätta bygga vårt kompetenta team ännu starkare.

Arbetsplatsbeskrivning

Obstetriken är en sektion inom verksamhetsområde kvinnosjukvård och sektionen innefattar förlossningsavdelningen, BB-avdelningen samt obstetriska specialistmottagningarna. Hos oss föder ca 4 300 kvinnor barn per år. obstetriska specialistmottagningarna består av ultraljudsmottagning, bedömningsmottagning, specialistmödravård, Aurora mottagning, BB på väg, återbesöksmottagning samt amningsmottagning. Mottagningarna har tillsammans ca 25 000 besök per år.

Vi är ett tiotal barnmorskor och läkare som utgör teamet på fostermedicin. Vi bedriver högkvalificerad vård i nära samarbete med våra kollegor på kliniken. Vi är ett högkompetent, engagerat, tryggt och glatt team med barnmorskor, obstetriker och undersköterskor. Det kollegiala stödet och samarbetet är väl inarbetat och mycket värdefullt för oss. Vi strävar hela tiden mot att utveckla och förbättra vårt arbete och har alltid patienternas intresse i fokus.

Är vi rätt för dig?

Hos oss får du arbeta i ett mycket kompetent team med barnmorskor och läkare. Vi är en väl inarbetad grupp med gemenskap och arbetsglädje och med fokus på hög kvalitet. För att ge möjlighet till ökad kompetens och variation i arbetsuppgifterna arbetar alla våra ultraljudsbarnmorskor även i annan del av verksamheten, ofta på vår bedömningsmottagning.

Då vi är ett universitetssjukhus har vi ett nära samarbete med Upsala Universitet. Kompetensutveckling och tvärprofessionellt kunskapsutbyte ingår i arbetet. Arbetet är självständigt men vi finns alltid till hands för varandra och vi har ett nära samarbete med våra kollegor på specialistmödravården. Att ge patienten det bästa möjliga omhändertagandet ser vi som en självklarhet. Likaså respekten för människors olika tankar, kulturer, åsikter och värderingar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med specialistkompetens inom obstetriskt ultraljud, gärna med både RUL- och KUB certifiering. Som person är du självständig, ansvarstagande och organiserad och har ett professionellt förhållningssätt. Du är trygg och stabil som person och i din yrkesroll. Vi värdesätter din flexibilitet och ditt intresse för kvalitetsarbete. Du är intresserad av att vara en del i vårt team och bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina kvalifikationer

Legitimerad barnmorska
Specialistkompetens som ultraljudsbarnmorska. RUL-certifiering är ett krav.

Vi erbjuder

Tjänstgöringsgrad 80 - 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Vi välkomnar även dig som kanske bara vill jobba några dagar i veckan, för att bibehålla din kompetens eller för att få möjlighet att utvecklas på ett universitetssjukhus. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Avdelningschef Katarina Volgsten 072-141 49 84, 018-617 02 45
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.