Mottagningssjuksköterska till onkologmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-04-04
Arbetsplats Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS406/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Det är i öppenvården det händer! Nu utökar vi vår verksamhet. Kom och jobba med oss! 

Vår verksamhet

Sektionen för onkologi inom verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar bedriver högspecialiserad vård, utredning och behandling. På sektionen bedrivs utbildning av flera olika yrkesgrupper och forskning om tumörsjukdomar och nya behandlingar. På onkologmottagningen finns ett ambitiöst och glatt gäng som är måna om både varandra och våra patienter. Du kommer till en rolig och personlig arbetsplats där vi ständigt följer den spännande utvecklingen inom onkologin. 

Ditt uppdrag

Du kommer att jobba som mottagningssjuksköterska där du är en del av verksamheten, tillsammans i ett team med kontaktsjuksköterska, undersköterska, koordinator och läkare. Dina uppgifter som mottagningssjuksköterska är att vara en flexibel person som kan hjälpa till i verksamheten, likväl som medicinskt tekniska delar som provtagningar, omläggningar av piccline/venport, injektioner till att sitta i telefonrådgivningen på mottagningen i de olika tumörgrupperna. Ett väldigt varierande och roligt jobb. 

Dina kvalifikationer

Du är en legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i onkologi eller kontaktsjuksköterskeutbildning. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Din kompetens

Du sätter alltid patienten i fokus och är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Detta visar sig inte bara i din höga arbetsmoral utan också i ditt orädda och målmedvetna sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt och ett intresse av att utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan också en engagerad och positiv kollega som är villig att utveckla enheten tillsammans med oss och som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har även en stor empatisk förmåga. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag.  

Vi uppmuntrar varandra till fortbildning och har möjligheten att gå olika utbildningar och kurser. Vi har alla en schemalagd dag per månad för valfri utbildning, hospitering eller annat som kan stärka oss själva och arbetsgruppen. Du kommer få möjligheten att gå kontaktsjuksköterskeutbildning när du arbetar hos oss. 
Akademiska sjukhet har friskvårdsbidrag på 2500kr per år. Vi träffas 10-15 minuter varje morgon för gemensam stretch eller jumpa. Ett härligt sätt att börja dagen. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Tillförordnad avdelningschef Malin Andersson Thieme 018-617 52 93 
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 35 11 

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.