Sekreterare till medicinmottagningen

Sista ansökningsdag 2023-04-04
Arbetsplats Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS365/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Medicinmottagningen vid Akademiska sjukhuset är en liten enhet som ingår i verksamhetsområdet akutsjukvård- och internmedicin, ett verksamhetsområde som ständigt förändras och utvecklas med målet att ge varje patient ett professionellt bemötande och omhändertagande.

Som sekreterare hos oss ingår du i ett team med sjuksköterskor och läkare. Vi har öppet måndag-fredag och bedriver planerad men även till viss del akut verksamhet med specialisering främst inom antikoagulation, venös tromboembolism och hypertoni. Vi är lokaliserade på samma plan våningsplan som AVA 30 C med gemensam chef och gemensamma personalutrymmen.

Ditt uppdrag

Som mottagningssekreterare kommer du att vara vårt ansikte utåt och hjälpa patienter och besökare till rätta.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Boka patienter till mottagningsbesök från våra väntelistor
  • Remisshantering
  • Kalla patienter till akuta besök
  • Ansvara för inkommande telefonsamtal gällande om- och avbokningar
  • Hantera om- och avbokning i 1177
  • Ekonomiregistrering

 

Dina kvalifikationer och kompetens

Vi söker dig som är sekreterare, undersköterska eller med motsvarande utbildning/ kompetens. Erfarenhet av administrativt arbete och/eller erfarenhet i vården är meriterande. Kunskaper i Officepaket och Cosmic är önskvärt. Du har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt men ändå kunna hålla fokus. Du vill arbeta för ett positivt arbetsklimat och du har en god samarbetsförmåga och tar stort ansvar för dina uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Ett vikariat på heltid under 6 månader. Med start snarast eller enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Gruppchef Therese Christensen 018- 612 28 32
Facklig representant nås via växeln 018- 611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.