Distriktssköterska

Sista ansökningsdag 2023-04-05
Arbetsplats Knivsta vårdcentral
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH123/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Välkommen till oss på Knivsta vårdcentral!

Vi söker efter dig som är distriktsköterska och som vill komma och vikariera hos oss. Tillträde omgående/efter ök, initialt till och med januari 2024 med mycket goda chanser till förlängning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Knivsta vårdcentral tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa och det finns goda chanser till fortsatt anställning efter vikariatet inom vår förvaltning. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om dem här

Ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som Distriktssköterska på Vårdcentral. Det innebär att du arbetar med telefonrådgivning, 1177.se, bemanning av jour och bokade patientbesök. Vi arbetar utifrån kliniska riktlinjer och samarbetar med övriga professioner på Vårdcentralen. Den vård och hälsa som bedrivs är patientfokuserad. 

Din kompetens 

Vi ser gärna att du är Distriktssköterska. Det är meriterande med erfarenhet av telefontriagering och primärvård. Du behöver ha ett flexibelt arbetssätt, besitta god samarbetsförmåga samt ha förmågan att se utvecklingsmöjligheter. Förståelse för vikten av gott samarbete mellan samtliga medarbetare på vårdcentralen är grundläggande.

Vår verksamhet

Knivsta vårdcentral ligger på gångavstånd från Knivsta station, med bra tågförbindelser till både Uppsala och Stockholm. Knivsta kommun växer snabbt och en tredjedel av befolkningen är barn och ungdomar, vilket märks även på vårdcentralen. Vi har närmare 12 200 listade patienter och ett 50-tal medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en ungdomsmottagning.

På vårdcentralen finns alla professioner representerade med fysioterapeuter, kurator, psykolog, dietist, distriktsköterskor, astma-, diabetes- och sviktsköterska. Vi har därför stora möjligheter till multiprofessionellt teamarbete med olika patientutbildningar, som t ex KOL- och smärtgrupper där vi får nytta av vårt gym. Verksamheten omfattar: mottagningsverksamhet, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning och äldreboende.

Vill du veta mer?

Vi hoppas det här låter intressant, eventuella frågor om tjänsten och arbetsplatsen besvaras av gruppchef Anna Kullshage anna.kullshage@regionuppsala.se 

Fackliga representanter nås via växeln: 018- 611 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.