Tandhygienist

Sista ansökningsdag 2023-05-08
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Orofacial medicin Lasarettet Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV35/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vår verksamhet

Vår specialistklinik ligger nu inom Enköping lasarettets lokaler, men planering av flytt till nya lokaler med modern utrustning pågår. På vår trivsamma klinik är vi åtta kollegor och vi har ett gott arbetsklimat. Vi arbetar med alla patientgrupper inom orofacial medicin/medicinsk tandvård. Vi har även mobil tandvård som växer och behovet ökar. Vår verksamhet satsar på tillgänglighet och god service till våra patienter.

Ditt uppdrag

Tjänsten är placerad på Specialistkliniken orofacial medicin Enköping. I ditt arbete kommer du både att möta patienter på klinik och i deras boende. I tjänsten ingår även att utbilda omsorgspersonal.

Dina kvalifikationer

Vi söker en tandhygienist som efterfrågar ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du har intresse av och känner ett engagemang för medicinsk- och äldretandvård. Du har god erfarenhet av allmäntandvård och det är meriterande att ha erfarenhet av medicinsk och/eller mobil tandvård. Som person är du engagerad, noggrann och har patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 60-100%. Vill du jobba med patienter som har störst behov och där du gör störst nytta? Folktandvården i Uppsala län är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, och våra medarbetare ger oss toppbetyg. De värdesätter speciellt vårt fokus på kvalitet, vårt interna utbildningsprogram och möjligheterna till utveckling.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt. Region Uppsala har ett bra kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat

- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Malin C Karlsson 0171-41 84 89
Arbetsledare Pavlina Poddany, 072-231 94 14
För SRAT Monica Edling, 070-735 33 50

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 8 maj. 

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län