Tandläkare i orofacial medicin

Sista ansökningsdag 2023-05-08
Arbetsplats Folktandvården Specialisttandvården Orofacial medicin Lasarettet Enköping
Förvaltning Folktandvården i Uppsala län
Referensnummer FTV36/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Specialisttandvården orofacial medicin Enköping söker tandläkare med intresse för orofacial medicin!

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste och roligaste jobb, ett jobb som är meningsfullt och där du känner att du verkligen gör skillnad? Då kanske det här är tjänsten för dig. Vi söker tandläkare med intresse för orofacial medicin till Specialisttandvården orofacial medicin Enköping med intresse för att utveckla ämnesområdet.

Vår verksamhet

Folktandvården i Region Uppsala genomgår en expansiv fas inom området Orofacial medicin. Specialisttandvården orofacial medicin Enköping i samarbete med Centrum för medicinsk tandvård Seminariet i Uppsala bedriver ST-utbildning inom Orofacial medicin. Vår verksamhet satsar på tillgänglighet och god service till våra patienter. Vår klinik befinner sig i Enköpings lasarett än så länge med anpassad utrustning för våra patientgrupper och vi bedriver även mobil tandvård för att ytterligare förbättra tillgängligheten. År 2021 startade vi projekt att bygga ny klinik med modern utrustning och vi hoppas att bygget ska kunna starta inom kort.

Förutom specialiserad tandvård inom orofacial medicin och mobil tandvård bedriver vi även narkostandvård. Vi får remisser från allmäntandvård, specialisttandvård och sjukvård på patienter med komplexa medicinska diagnoser, kognitiva och intellektuella funktionsnedsättningar och beteendeproblematik. Vi har också tillgång till psykolog på kliniken OFM Seminariet i Uppsala för samarbete kring tandvårdsrädda patienter. Patienter med omfattande problematik kan även få revisionstandvård hos oss. Inom Folktandvården finns även möjlighet att bedriva forskningsprojekt för den som är intresserad. Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som är allmäntandläkare eller har specialistbehörighet i orofacial medicin. Vi tror att du har ett starkt engagemang för ditt arbete, du lägger stor vikt vid den odontologiska kvaliteten och du är intresserad av att fortsätta utveckla vår verksamhet. Utöver goda yrkeskunskaper och erfarenhet fungerar du bra i grupp och har god kommunikationsförmåga. Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 60% på Orofacial medicin med möjlighet att kombinera med 40% tjänstgöring på Allmäntandvården.

Vi erbjuder

Vi vill skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra, därför erbjuds ett friskvårdsbidrag om 2500 kr per år. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats där kompetensutveckling och karriärmöjligheter värdesätts högt, vår strävan är att alla våra medarbetare skall arbeta på toppen av sin kompetens. Region Uppsala har ett bra kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet.

I vårt kollektivavtal ingår bland annat
- Tjänstepension
- Ett starkt försäkringsskydd
- Extra semesterdagar till dig över 40 år
- Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Malin C Karlsson 0171-41 84 89
Arbetsledare Pavlina Poddany 072-231 94 14
För TT Isabel Brundin, 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 8 maj.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Folktandvården i Uppsala län