Sjuksköterskor se hit!

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Verksamhetsområde geriatrik
Förvaltning Akademiska sjukhuset
Referensnummer AS412/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som brinner för nya utmaningar och som tillsammans med oss vill vara med och utveckla nya neurogeriatriska avdelningen.

Vår verksamhet

Alla arbetsroller som finns inom geriatriken har en sak gemensamt, det är meningsfullt, spännande och utvecklande att arbeta i verksamhetsområde (VO) geriatrik. Våra verktyg är vetenskap och beprövad erfarenhet och till vår hjälp har vi Akademiska sjukhusets samlade resurser. Vi vågar prova nya vägar och vår drivkraft är att göra skillnad för våra patienter varje dag. Vi arbetar ständigt med förbättring och har tagit fram nya arbetssätt för geriatriken där patienten sätts i centrum och alla professioners kompetens tas tillvara.

Tack vare framsteg inom medicin, vård och levnadsvanor blir vi allt äldre vilket medför nya krav på sjukvården. Vi möter en större patientgrupp och nya utmaningar. De patienter vi möter har ett helt liv i sin ryggsäck, ofta flera olika sjukdomar och kanske en komplex hälsosituation.
Just nu befinner vi oss i en utveckling och expanderingsfas. Vi kommer under hösten flytta till 85-huset och där öppna upp ytterligare vårdplatser. Hos oss på geriatriska neurologavdelningen vårdas främst strokepatienter men även patienter med andra neurologiska sjukdomar.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av strokevård/geriatrik är det meriterande men inget krav. Om du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och dessutom god samarbetsförmåga är vi som gjorda för varandra.

Din kompetens

Vi värdesätter ett positivt arbetsklimat där alla medarbetare trivs och känner sig trygga. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och vill arbeta i ett multiprofessionellt team. Du arbetsleder omvårdnaden, identifierar omvårdnadsbehov, startar, följer upp och prioriterar dina åtgärder. Din målsättning är att ge den bästa vården för dina patienter. Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande, flexibel och har en vilja att utvecklas.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Tillträde efter överenskommelse. Alla nyanställda får individuell anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter. Nyanställda kommer erbjudas täta uppföljningar i ett intervall av 2 veckor, 4 veckor, 3 månader och 6 månader samt vid behov.

Kliniskt utvecklingsår (KUÅ) erbjuds dig som är nyexaminerad sjuksköterskor som har arbetat mindre än ett år. KUÅ är en yrkesintroduktion som fokuserar på kliniska färdigheter och sjuksköterskans profession och omfattar 2-4 heldagar varje månad.

Som anställd på Akademiska sjukhuset har du som en personalförmån möjlighet att använda dig av Friskhusets tjänster. Där har du som anställd tillgång till ett välutrustat gym med generösa öppettider, ett brett utbud av gruppträningspass och därutöver allt från stresskurser till massage och kostnadsfri fysioterapi. 

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor:
Avdelningschef Erika Östlin 018-617 53 85
Facklig kontaktperson för vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 9/4 2023. Vänta inte att skicka in din ansökan, intervjuer och tillsättning kommer ske fortlöpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Akademiska sjukhuset

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.