Sjuksköterska till äldremottagning

Sista ansökningsdag 2023-04-09
Arbetsplats Enköpings husläkarcentrum
Förvaltning Nära vård och hälsa
Referensnummer NVH53/2023
Sök jobbet

Beskrivning av tjänsten

Sjuksköterska påväg mot nya uppdrag? Välkommen till Enköpings husläkarcentrum!

Nu kan vi erbjuda en anställning som sjuksköterska till vår mottagning på Enköpings husläkarcentrum!
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. 

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal, läs om förmånerna här.. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdcentral innebär ett varierat arbete. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak egen mottagning med utredning, utbildning och uppföljning av patienter på vår äldremottagning.  Du arbetar i team tillsammans med läkare och undersköterska.  Samarbete även med övriga professioner på vårdcentralen är en förutsättning för ett personcentrerat arbetssätt. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner. Arbetet är mycket självständigt med uppbackning från äldreprojektet och verksamhetschefen. Det kan även till viss del förekomma telefonrådgivning och arbete i 1177-tjänsterna kopplat till uppdraget. 

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt specialistutbildad sjuksköterska med inriktning geriatrik. Tidigare erfarenhet från primärvård ses som meriterande. Likaså kommunal hälso- och sjukvård. 

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du vara positiv, har ett flexibelt arbetssätt och ha en god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Då vi arbetar mycket med digitala verktyg är god datorvana ett krav. 

Beroende på din arbetslivserfarenhet får du introduktion i verksamheten av en utsedd mentor som är en erfaren distriktssköterska samt vid behov även av vår handledande läkare. Det är viktigt för oss att du upplever dig trygg i din profession i mötet med patienterna. Patientmötet hos oss ska präglas av ett personcentrerat synsätt, som du introduceras i om du inte inhämtat den kunskapen tidigare.

Vår verksamhet

Här på Enköpings husläkarcentrum arbetar vi för att ha en bra arbetsmiljö och nöjda patienter. Vi har cirka 11 500 listade patienter och vi är 60 medarbetare som arbetar i team. Vi ligger vackert till invid Gröngarns naturreservat i Enköping och för den som vill finns det möjlighet att promenera eller ta en löptur på lunchrasten. 

Enköpings husläkarcentrum tillhör verksamhetsområde Enköping i förvaltningen Nära vård och hälsa, Region Uppsala och ligger centralt i anslutning till Lasarettet i Enköping. Till verksamheten hör även en filial i Fjärdhundra där personal i Enköping också kan vara tillfälligt placerad.  Vi har ett bra utbyte med lasarettet och i anslutning till oss finns en jourmottagning. Våra patienter kommer från både tätort och omkringliggande landsbygd. 

Vill du veta mer?

För mer information är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Vika Sollfors på vika.sollfors@regionuppsala.se

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan. Skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha din ansökan senast 9:e april. 

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Sök jobbet

Om Nära vård och hälsa

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.